Cu cine ar putea juca Vulturii Fărcășești în faza regională a cupei!

Echipa care a câștigat faza județeană a Cupei României Gorj a fost felicitată de conducerea AJF Gorj. Vulturii Fărcășești așteaptă acum să afle cu cine va juca în faza regională, existând deja o listă cu posibilii adversari.

Finala fazei județene a Cupei României, ediția 2022-2023, s-a disputat în week-end la Bustuchin, acolo unde Vulturii Fărcășești s-a impus în meciul cu Jiul Rovinari cu scorul de  4-3, după executarea loviturilor de departajare, după ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul fusese egal, 0-0 după 90 minute de joc. AJF Gorj a felicitat ambele echipe participante și, în mod special câștigătoarea cupei.: „Felicitări ambelor echipe, succes câștigătoarei, Vulturii Fărcășești, în următoarea fază a ediției, cea națională. AJF Gorj a acordat plachete de mulțumire domnului Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj, pentru sprijinul acordat mișcării fotbalistice gorjene și domnului Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin, pentru organizarea finalei Cupei”. Cu această ocazie, AJF Gorj a premiat toate echipele clasate pe locurile 1-3 in toate campionatele județene organizate de aceasta, urmând să premieze și play-offul ligii a 5-a.

Câștigătoarea cupei va urma să reprezinte acum Gorjul la faza regională a Cupei României, întrecere în care ar putea juca cu echipe din județele Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Arad sau Timiș.

„În urma rezultatului înregistrat ieri, și anume câștigarea Cupei României la județ, echipa noastră avansează în faza următoare a competiției, și anume faza regională. În funcție de ceea ce vor decide sorții, adversari ne pot fi echipe din: Mehedinți, Caraș-Severin, Hunedoara, Arad și Timiș. Vom trata în continuare această competiție cu respect și seriozitate, sperând să facem o figură cât mai frumoasă. Vulturii înseamnă familie, devotament și unitate!”, au anunțat câștigătorii cupei județene pe pagina oficială.

Galerie foto



Vizualizări: 406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: