Gorjeanul Albert Voinea caută o nouă provocare în fotbalul autohton

Fost jucător la Pandurii Târgu Jiu, atacantul Albert Voinea a evoluat în sezonul 2022-2023 pentru CS Mioveni și Concordia Chiajna. După ce s-a despărțit de formația de Liga 2,  Voinea caută o nouă aventură în fotbalul autohton.

Albert Voinea a marcat un sigur gol la Chiajna unde a jucat doar în 8 etape, ultima dată în data de 2 decembrie 2022, cu Unirea Slobozia (1-0). Atacantul de 30 de ani este convins că va prinde un contract la o echipă cu pretenții la promovare. ”Acum sunt liber de contract și aștept următoarea provocare. Deși nu e o regulă, eu, mereu după perioade grele, am avut cele mai bune evoluții si rezultate! Așa că experiența, determinarea și ambiția mă vor aduce din nou în punctul în care să mă bat la titlul de golgheter și la primele locuri alături de viitoarea echipă, pentru că așa a decurs în mare cariera mea”, a spus Voinea pentru liga2.ro.

Voinea a mai precizat că are câteva regrete din perioada petrecută la Concordia și nu înțelege de ce antrenorul Eugen Trică nu i-a acordat mai mult credit, mai ales că mai lucraseră în trecut, la Turris Oltul Turnu Măgurele.

”Am semnat cu Chiajna și dintre toate opțiunile pe care le-am avut, părea că este decizia corectă pentru o stabilitate și pentru a reuși într-un timp scurt să revin în prima ligă. Cu regret spun că nimic din ce mi-am propus nu am reușit să îndeplinesc! La Chiajna, condițiile păreau foarte bune și oamenii de calitate în club, iar aici vreau să punctez că cei din conducere s-au purtat corect! Singurul lucru care nu a fost onorat, a fost schimbarea sinteticului cu cel natural și, din diferite motive pe care nu le cunosc, nu am reușit să evoluăm pe acel gazon, iar, din punctul meu, dacă evoluam acolo, echipa făcea mai multe puncte cu mine sau fără mine pe teren! Surprinzător, apoi a venit schimbarea de antrenor, a venit domnul Trică și, deși lucrasem o mică perioadă la Turris și relația a fost una corectă, la Chiajna pot să spun că nu am avut nici cea mai mică șansă și nu știu nici până în momentul de față de ce!”, a dezvăluit Voinea pentru liga2.ro.

Albert Voinea a evoluat în cariera sa în 11 meciuri de prima ligă, două pentru Pandurii Târgu Jiu, în 2011, șapte pentru UTA, în 2021, și șase pentru CS Mioveni, în 2022.

De-a lungul carierei sale de la seniori a mai jucat în Liga 2 sau Liga 3 pentru echipele Gloria Bistrița, Damila Măciuca, U Craiova, Metalul Reșița, Șoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Tărlungeni, ACS Șirineasa, CNS Cetate Deva, CSC Dumbrăvița, Ripensia Timișoara, Turris Oltul Turnu Măgurele și Universitatea Cluj, de unde a ajuns la CS Mioveni.

Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: