Jurebie s-a înscris în PSD, dar rămâne liberal

Florin Jurebie, primarul din Săcelu, a decis să schimbe culoarea politică şi să treacă la PSD pe ultima sută de metri, deşi încă de la apariţia ordonanţei a susţinut că nu va pleca din Partidul Naţional Liberal. Jurebie a declarat ieri că nu a primit niciun telefon măcar din conducerea ACL de la Gorj care să-l convingă să rămână în formaţiunea care l-a făcut primar.

Rep. : Aţi declarat că nu luaţi în calcul o plecare din PNL şi iată că sunteţi trecut cu acte în regulă la PSD.

Florin Jurebie: Am luat această decizie pe ultima sută de metri pentru că nu am vrut să plec din PNL, pentru că aici am fost în 2012 şi chiar am câţiva oameni de valoare în Partidul Naţional Liberal, însă pentru a promova anumite proiecte pe care mi le-am propus în mandatul meu, trebuia să fac neapărat acest pas, pentru că aceste proiecte trebuiesc finanţate, deci nu trebuie să ne ascundem.

Rep. : A încercat cineva din ACL să vă răzgândească?

Florin Jurebie: Trebuie să vă spun că de când a apărut ordonanţa nici măcar o dată nu m-au contactat cei de la conducerea partidului, nici de la PDL, nici de la PNL. În afară de domnul Orzan, care este responsabil pe zona mea, şi care până la urmă eu sunt produsul domnului Orzan pentru că el m-a susţinut şi a garantat pentru mine, nimeni altcineva nu a luat legătura cu mine.

Rep.: Regretaţi ceva din Partidul Naţional Liberal?

Florin Jurebie: Eu, ideile liberale le susţin şi acum însă ce folos dacă nu facem nimic? E adevărat, chiar dacă rămâneam în continuare la PNL eu îi făceam campanie domnului Ponta pentru că avem o şansă unică ca şi preşedintele ţării să provină din Gorj. La Săcelu, PNL avea un singur consilier local care a trecut şi el la Partidul Social Democrat.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: