L-a angajat pentru curăţenie şi a rămas fără bijuterii

Un bărbat din Curtişoara a rămas fără 70 de grame de bijuterii a căror valoare a fost estimată la 15.000 de lei. Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului, poliţiştii Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au stabilit că în locuinţă nu s-a pătruns prin efracţie şi există posibilitatea ca bijuteriile să fi fost sustrase de către una din persoanele cărora partea vătămată le-a permis accesul în locuinţă în perioada 21-28.09.2010.

Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că Nicolae N.C., de 24 ani, din comuna Ciuperceni, judeţul Gorj, este un posibil suspect, acesta aflându-se în data de 21.09.2010 în locuinţa reclamantului pentru a-l ajuta la activităţi de curăţenie.

Această suspiciune s-a confirmat, poliţiştii recuperând bijuteriile sustrase de la o casă de amanet, unde  suspectul Nicolae N.C. le amanetase. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că suspectul a sustras aceste bijuterii profitând de neatenţia părţii vătămate.

Poliţiştii au recuperat bijuteriile şi le-au restituit părţii vătămate.

Suspectul este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor, dosarul penal întocmit să fie înaintat Parchetului de pe lângă judecătoria Tg. Jiu cu propuneri legale.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: