L-a părăsit și a fugit cu banii. Acum îi cere și dobândă!

Un bărbat din Târgu Jiu și-a dat în judecată fosta iubită. Femeia l-a părăsit și a fugit cu banii din bancă. Sunt mai bine de 40 de mii de euro, acuză bărbatul, care speră să-și recupereze economiile pe calea justiției.

„Reclamantul C.A. a solicitat instanței, în contradictoriu cu pârâta G.A.I., obligarea pârâtei la restituirea sumei de 42.000 euro, sumă actualizată cu dobânda legală, calculată de la data plății sumelor lunare nedatorate și până la data restituirii efective a acestora, precum și obligarea pârâtei la plata cheltuielilor de judecată”, se arată în motivarea acțiunii.

Cei doi au împreună un copil. În 2016, femeia a plecat de acasă și a lăsat-o pe minoră în grija bărbatului. După ce a tot sperat că își va putea repara relația, gorjeanul a decis să apeleze, într-un final, la un avocat. Și asta după mai bine de trei ani de amăgiri, după ce a descoperit întâmplător că-i lipsesc banii din cont.

Când a mers la bancă, pentru a-și împrumuta un prieten, bărbatul a aflat că nu mai are niciun cent. Contul fusese lichidat, iar banii transferați pe numele celei care urma să-i devină soție.

„Reclamantul a arătat că, înainte de august 2014, a desemnat-o pe pârâtă ca împuternicită pe cont, luând această decizie la insistențele ei și ținând cont de faptul că el își dorea să întemeieze  o familie și să aibă copii cu aceasta”, se mai arată în motivare.

Procesul, care are ca obiect pretenții, a fost deschis la judecătorie abia în urmă cu aproape un an. Și asta pentru că bărbatul a tot sperat că-și va recupera banii agonisiți, dar și fosta iubită. Nici până acum, litigiul nu a fost stins.

Procesul se va muta la Curtea de Apel Craiova, după ce a intervenit conflictul negativ de competență între Tribunalul Gorj și Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 5,832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: