Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

La 22 de ani, reţinut pentru tentativă de omor

Un bărbat de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor şi urmează să fie prezentat astăzi tribunalului cu propunere de arestare preventivă. Victima, un bărbat de 28 de ani din Crasna, a ajuns la spital cu multiple leziuni, pe data de 28 iulie. Medicii au sesizat poliţia, care a contatat că e vorba de o tentativă de omor.

Astfel, s-a constatat că, în data de 28 iulie 2012, în jurul orelor  00:30, aflându-se în faţa unui bar din satul Aninişul din Deal, între B.C. şi V.D.C. a avut loc un conflict spontan, produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Conflictul dintre cei doi a continuat în drumul public, în apropierea barului, ocazie cu care V.D.C. i-a aplicat părţii vătămate, lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, în special în zona capului, doborând-o pe partea carosabilă. Partea vătămată şi-a pierdut cunoştinţa, iar ulterior, după ce a fost transportată la Spitalul orăşenesc Novaci şi Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă Nr. 1 din Craiova.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: