La furat de băutură

În urma investigaţiilor efectuate în cazurile de furt sesizate ca fiind comise de către persoane necunoscute, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu, au identificat şi reţinut un tânăr, suspectat că a sustras băuturi alcoolice dintr-o societate comercială, în care a pătruns prin efracţie, pe timpul nopţii.

 

În luna februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu erau sesizaţi de către reprezentantul unei societăţi comerciale, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în noaptea de 11 spre 12 în incinta societăţii, iar de aici, au sustras băuturi alcoolice, diferite sortimente, valoarea prejudiciului cauzat fiind estimată la suma de 3.000 lei.

Continuând activităţile de cercetare şi investigare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că suspect de comiterea furtului este M.I.O., de 24 ani, din Tg. Jiu, judeţul Gorj.

Miercuri, 6 iulie, suspectul a fost depistat de către poliţişti, pe raza municipiului Tg. Jiu. Acesta fost condus la sediul poliţiei şi, ulterior, având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii au dispus reţinerea sa, pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Astăzi, 7 iulie, poliţiştii îl vor prezenta pe suspect, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului.

 

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: