La mare, la soare, parcările sunt goale

Constanța e un județ de mari șmecheri. Șmecherii din Constanța îi bat lejer pe cei din Oltenia și șterg pe jos până și cu ăia din București. Iar faptul că alde Mazăre nu e interesat de politica centrală, în ciuda apetenței sale deosebite pentru circ și imagine, trădează o mafie destul de bine organizată într-un județ frumos, cu mare, turism și buci. Toate de furat.

Unul dintre șefii mafiei constănțene, Nicușor Constantinescu, este un porc gras. Dacă faptul că este gras e evident de oriunde l-ai privi (chiar și de la mare distanță), faptul că e porc e puțin (dar foarte foarte puțin) mai greu de observat. Dar e suficient să-l auzi vorbind. Porcul a fost puțin ridicat dintr-o parcare de către DNA, pentru că refuzase să se prezinte la audieri. Refuzase să se prezinte pentru că mafia aflată la putere nu concepe că ar putea fi măcar audiată, ce să mai zicem de vreo eventuală scuipânsân condamnare? După popas, porcul a ieșit cu o gușă-n cer și una-n pământ și a tunat: “Ce căutau ăia de la Bucureşti cu maşini cu girofar să mă ia pe mine ca pe un infractor din parcare?” Știi ce căutau, Nicușoare? Pe tine! Hehehe. Te căutau ca să te găsească, hahaha! Dar tirada porcului nu s-a oprit la acest acces de feudalism rănit. ”Ăștia chiar fac ce vor în România, nu contează că e USL la guvernare?!”, s-a minunat sincer purcelul care n-a auzit că prima instituție pe care a vizitat-o madam Nuland, imediat după ce s-a dat jos din avion, a fost fix DNA-ul. Nu mai e cu Băsescu și cu USL, bre, Nicușoare! E cu nemții și americanii. Lasă găina jos, deci!

Între timp, nici șeful ăl mare, Mazăre, nu a rămas impasibil la impertinența DNA-ului. ”Nu știu de ce USL nu schimbă nimic, că nu sunt nici prim-ministru, nici șef de stat. Dar, dacă voi fi cândva, rad tot!”. Ni la el! Țineți-vă la nebun, ăsta dacă scapă mai mult decât e cazul cu nasul în praf, declară război lui UE și lui NATO. Ce razi, tu, bă, capo del tutti frutti? Razi America? Razi Germania? Le razi pe Nuland și Merkel? Și, dacă da, unde le razi, nebunaticule? Fă-le brazilian, cum îți place ție!

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: