La mulţi ani, Radio Infinit

Astazi se împlinesc doi ani de când postul de radio Infinit FM a emis pentru prima dată. A ajuns acum, la practic 24 de luni de viaţă,  cel mai important post de radio local din judeţul Gorj. Este de altfel, singurul care poate fi recepţionat atât în judeţul Gorj, până în cele mai îndepărtate comune, cât şi în judeţele învecinate.

În 24 de luni de viaţă, Radio Infinit  s-a impus prin: buletinele de ştiri exclusiv locale, difuzate din oră în oră,  Interviurile Infinit FM,  Manele la Infinit, emisiunile interactive realizate de  cei mai buni oameni de radio din Gorj.

„ A fost o perioadă frumoasă, în care am muncit foarte mult.  Am apărut acum doi ani, pe o piaţă suprasaturată de ziare, televiziuni şi radiouri. Am ştiut încă înainte de prima emisie, pe 19 februarie 2007,  că putem să ne impunem respectând două condiţii de bază: o echipă foarte bună, de profesionişti şi  respectând un statut bine conturat de radio local. Aşa încât, tot programul  Radio Infinit s-a axat pe ştiri locale, informaţii de interes public locale, interviuri cu oameni importanţi despre Gorj şi gorjeni. Nu ne-am abătut niciun moment de la aceste principii şi am reuşit să devenim cel mai iubit post de radio local. O dovedesc sutele de sms-uri primite zilnic ori zecile de telefoane în direct de la ascultători” a declarat directorul  Radio Infinit, Dana Stoleru.

PANDURUL

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: