Lansări şi proiecţii video, la Biblioteca Judeţeană Gorj

Oamenii culturii gorjene dar şi pasionaţi ai literaturii sunt aşteptaţi mâine la sala de lectură a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” pentru o întâlnire cu Nora Iuga, poetă, prozatoare şi membră a Uniunii Scriitorilor din România. Întâlnirea va avea loc începând cu ora 13.00.

Întâlnirea ce are loc mâine la Biblioteca Judeţeană face parte din programul „Literatura română scrie pe mine” şi îşi propune reunirea autorilor care performează live cu cei înregistraţi pe materiale audo-video. „Biblioteca Judeţenă “Christian Tell” Gorj propune cititorilor săi şi lumii literare gorjene un moment de respiro în această vară toridă. Mâine va avea loc un prim episod itinerant al Târgulului Alternativ de Carte. Evenimentul face parte din programul “Literatura română scrie pe mine”şi reuneşte, într-un format nou, ofertant şi dinamic, autori care performează live alături de autori înregistraţi pe materiale audio-video”, a declarat Olimpia Bratu, directoarea Bibliotecii Judeţene “Christian Tell”. Târgul Alternativ de carte este un cinema literar, un studio de carte şi un salon pentru lecturi şi lansări ce îmbină caracteristicile unui târg classic cu cele ale unui festival multimedia. “Uniunea Scriitorilor din România, cu sprijinul Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti, a organizat, între 28-30 mai, pe Calea Victoriei nr. 115, ediţia inaugurală a Târgului Alternativ de Carte.  A doua ediţie va avea loc în toamna acestui an”, a precizat Olimpia Bratu.

Întâlnirea de mâine o va avea în  centrul atenţiei pe Nora Iuga, poetă, prozatoare, traducătoare şi membră a Uniunii Scriitorilor din România. “ Întâlnirea de mâine de la  Târgu Jiu va include lecturi, lansări şi proiecţii video cu Nora Iuga şi scriitorii Dumitru  Bădiţa şi Oana Cătălina Ninu”, a precizat Olimpia Bratu.

  

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: