Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

„Lăutarul” Alecu Drăgoi de la PSD a ajuns jurist în CEO

Pesedistul Alecu Drăgoi, cel care era supărat că a fost mințit și nu a fost angajat în Complexul Energetic Oltenia, a obținut în cele din urmă o funcție. Alecu Drăgoi, consilier județean și angajat al Ansamblului Doina Gorjului, este acum unul din cei o sută de consilieri juridici ai Complexului Energetic Oltenia.

Funcția vizată inițial de Alecu Drăgoi a fost cea de administrator al hotelului Miami, cunoscut mai ales sub numele de Energeticianul, şi a cantinei. „A fost vorba să se aprobe, dar nu. La CEO nu se pot angaja pesedişti pentru că sunt paria. În rest, să angajeze pe cine vor. Pe Răuţ, pe ăştia care merită. A fost vorba să mă angajeze şi m-au minţit. N-am cerut să fiu director, dar nu s-a putut“, a declarat foarte supărat atunci Alecu Drăgoi.  

Între timp, s-a putut, chiar dacă pe o altă funcţie decât cea dorită iniţial de Alecu Drăgoi. Angajările pe criterii politice îi deranjează pe liderii de sindicat, mai ales că anul viitor ar putea avea loc noi disponibilizări în companie. „Toți cei care cântă la urechea lui Ion Călinoiu, la chefurile PSD, ajung în CEO!”, este reacţia lui Constantin Mitrescu, preşedintele Sindicatului „Energia” Rovinari.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: