Lazar a revenit şi se antrenează cu Pandurii

Preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, a reuşit să-i  convingă pe oficialii formaţiei Voinţa Sibiu să îi permită portarului David Lazar să revină la Pandurii. Jucătorul s-a prezentat deja în cantonamentul de la Poiana Braşov al echipei şi se antrenează sub comanda lui Petre Grigoraş.

Problema al doilea portar al echipei Pandurii s-a rezolvat după ce oficialii clubului Pandurii au ajuns la un acord cu Voinţa Sibiu. Astfel, David Lazar poate reveni din această iarnă la Târgu Jiu deşi era împrumutat până în vară la Sibiu. Faptul că l-au cedat la Cluj pe Marius Popa i-a făcut pe gorjeni să rămână în lot cu doar doi portari, Pedro Mingote şi Daniel Mutu, recent fiind adus şi un tânăr de la Mureşul Deva pentru probe. „Eu mi-am dorit să îl aducem pe Lazar şi sper să se rezolve problema cu Sibiul pentru că nu poţi să stai într-un singur portar sub nici o formă”, a spus antrenorul Petre Grigoraş înaintea plecării în cantonamentul de la Poiana Braşov, atunci când Lazar, care a fost prezent la reunirea pandurilor, a fost nevoie să plece la Sibiu pentru reunirea celor de la Voinţa. Tehnicianul a cerut conducerii să continue negocierile cu cei de la Sibiu pentru a-l aduce pe Lazar, portarul care a apărat poarta Sibiului în tur reuşind performanţa de a primi doar patru goluri şi fiind desemnat cel mai bun portar din Liga a II-a.  Lazar a fost şi în atenţia celor de la Dinamo care ar fi vrut să îl transfere în urmă cu două luni dar tânărul de 20 de ani nu mai era jucătorul sibienilor din vara anului trecut.

Preşedintele Eugen Pârvulescu a anunţat că a ajuns la un acord cu Voinţa Sibiu şi a părăsit cantonamentul echipei de la Poiana Braşov pentru a perfecta înţelegerea cu clubul Voinţa. David Lazar a ajuns deja în cantonamentul pandurilor de la Poiana Braşov acolo unde gorjenii mai au trei portari, Mingote, Mutu  şi Horvat.

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: