Lazar: „Nu mă mulţumesc cu puţin, vreau la Pandurii!”

Portarul pandurilor David Lazar nu a plecat cu echipa la Poiana Braşov pentru că a fost nevoit să se prezinte la reunirea echipei cu care are contract, Voinţa Sibiu unde este împrumutat pentru un an. Lazar mai are şase luni de împrumut la Voinţa şi nu poate reveni la Pandurii fără acordul conducerii clubului din Sibiu.

Prezent şi la reunirea pandurilor, Lazăr a precizat că ar dori să joace la Liga I şi că mai speră să găsească înţelegere la echipa sibiană pentru care a jucat în tur. „Situaţia mea e incertă dar sper ca cei de la Sibiu să înţeleagă că am o şansă de a juca în Liga 1 şi să-mi dea drumul. Niciodată nu ştii ce-ţi rezervă viitorul. Eu sper să o ţin tot aşa şi să apăr bine. Nu mă mulţumesc cu puţin şi vreau să ajung cât mai sus”, a spus Lazar înainte de a se întoarce la Sibiu şi după ce a primit asigurări de la Petre Grigoraş că cel mai în formă portar din lot va apăra la Pandurii: „Normal că vreau la Pandurii dacă aş putea aş rămâne dar am contract la Sibiu până la vară. Îi mulţumesc domnului Grigoraş că s-a orientat spre mine. Mi-a spus că totul depinde de mine, de modul cum mă pregătesc şi că indiferent de nume va apăra cel care este mai în formă”. Cum Lazar a plecat  la reunire la Sibiu, gorjenii au chemat în cantonament un tânăr portar de 20 de ani de la Mureşul Deva pentru a se antrena cu echipa. Adrian  Horvat a jucat mai mult pentru echipa a doua a celor din Deva dar a evoluat şi la prima echipă în opt partide din tur fiind chemat la loturile naţionale de juniori şi recent fiind convocat la o selecţie pentru lotul de tineret de către selecţionerul Emil Săndoi.

Şansele ca Horvat să fie al doilea portar la Pandurii sunt însă reduse după părerea preşedintelui executiv, Eugen Pârvulescu. „Noi nu renunţăm la varianta aducerii chiar din această iarnă la Pandurii a lui David Lazăr. Jucătorul îşi doreşte foarte mult să rămână acum la Pandurii. Transferul lui Horvat este oricum binevenit; cel mai probabil vom rămâne cu trei portari la echipă, în formula Mingote, Lazăr şi Horvat”. În acest moment cu echipa se antrenează la Poiana Braşov trei portari, Pedro Mingote, Adrian Horvat şi Daniel Mutu, ultimul jucând de când e la Pandurii doar pentru echipa a doua.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: