Lemnaru vrea să-şi continue seria şi contra fostei sale echipe !

Meciul de mâine seară cu U Cluj va fi unul special pentru Valentin Lemnaru. Atacantul de 27 ani a jucat timp de 2 sezoane pentru „şepcile roşii”, timp în care a înscris de 16 ori. În vară atacantul a fost cumpărat definitiv de Pandurii pentru 80 de mii de euro şi se dovedeşte a fi o investiţie reuşită. Lemnaru e golgheterul pandurilor în acest sezon cu 4 reuşite şi pare decis să depăşească recordul lui Vintilescu, cel care a înscris de 6 ori într-un sezon pentru gorjeni. Lemnaru e urmat în topul marcatorilor de stranierii Stromajer şi Vranjes, ambii cu câte 3 goluri.

Reporter: Vali, e un joc special pentru tine vineri seara -

Valentin Lemnaru: Nu ştiu dacă e un joc special, e un meci de campionat normal. Într-adevăr nu pot să uit perioada pe care am petrecut-o acolo dar acum sunt la Pandurii şi o să joc cât pot de bine.

R:Vrei să le demonstrezi celor de la Cluj că au renunţat prea uşor la tine-

V.L.: Nu am ce să demonstrez nimănui. Cât am fost acolo mi-am făcut datoria şi asta fac oriunde mă duc să joc! Nu am nimic de demonstrat.

R: E Pandurii - U Cluj şi un duel pentru cupele europene -

V.L.: Poate că nimeni nu se aştepta dar ţinând cont de clasament, da, este un duel pentru cupele europene.

R: Ştiai că Pandurii are mai multe puncte acum decât în tot turul campionatului trecut -

V.L.: Da, am observat. Este meritul domnului Grigoraş, meritul nostru şi sper să adunăm mult mai multe puncte decât avem acum.

R: Tu pari principalul candidat să baţi recordul celebru al lui Sorin Vintilescu iar el chiar spunea că recordul său o să pice încă din tur...

V.L.: Eu, Jaka (n.r. Stromajer), Vranjes, care din noi o fi, care suntem cu mai multe goluri. Eu sper ca echipa să câştige, nu contează neapărat cinemarchează. Eu, dacă aş înscrie, aş fi fericit vă daţi seama dar important e ca echipa să câştige şi să mergem pe aceeaşi linie bună.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: