Se trag la sorţi judecătorii din BEJ Gorj

Tribunalul Gorj va organiza duminică o tragere la sorţi pentru judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean. De asemenea, vor fi desemnaţi şi preşedinţii şi locţiitorii celor 70 de circumscripţii electorale de pe raza judeţului. Reprezentanţii Instituţiei Prefectului spun că deja au pregătit biroul unde îşi va desfăşura activitatea Biroul Electoral Judeţean.

Biroul Electoral Judeţean îşi va începe activitatea de luni. Tot săptămâna viitoare vor fi înmânate mandatele şi pentru preşedinţii şi locţiitorii de la cele 70 de circumscripţii electorale de pe raza judeţului. Reprezentanţii Instituţiei Prefectului spun că, în câteva zile, se va intra în linie dreaptă în ceea ce priveşte organizarea alegerilor. „Suntem în grafic. Marţi am primit ştampilele de control ale Biroului Electoral Judeţean de Circumscripţie şi ale celor 70 de birouri de circumscripţii la UAT. Duminică, la Tribunalul Gorj, va avea loc tragerea la sorţi a preşedinţilor şi locţiitorilor acestora pentru Biroul Electoral Judeţean şi pentru birourile de circumscripţie. Începând de luni se vor înmâna mandatele preşedinţilor şi locţiitorilor acestora, urmând să intrăm în linie dreaptă în pregătirea şi organizarea secţiilor de votare”, a declarat Sorin Arjoca, subprefectul judeţului Gorj.
Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului, Biroul Electoral Judeţean îşi va desfăşura activitatea în aceeaşi clădire ca în anii anteriori. „Noi am pregătit deja locaţia pentru Biroul Electoral Judeţean, care va fi situat tot în camera de la parter, unde a funcţionat şi în anii anteriori. Mulţumim pe această cale domnului senator Mihnea Costoiu care ne-a pus biroul său la dispoziţie. Dotarea şi materiale pentru Biroul Electoral Judeţean vor fi asigurate de către Consiliul Judeţean, cu sprijinul Instituţiei Prefectului. Urmează să depunem cererea de ofertă pentru tipărirea buletinelor de vot ca să ne încadrăm în termene. Va trebui apoi organizată instruirea preşedinţilor şi locţiitorilor acestora, urmând ca pe parcurs să se completeze birourile electorale cu reprezentanţii partidelor”, a mai precizat Sorin Arjoca.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: