Liberali de la centru sunt de acord cu protocolul PNL-PDL

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat într-un interviu acordat Radio Infinit că nu are nicio problemă vis-a-vis de decizia partidului său de la colabora cu PDL, chiar dacă la nivel central nu se întâmplă aşa.

În şapte judeţe din ţară liberalii poartă, la această oră, negocieri cu democrat-liberalii pentru a obţine posturi de conducere  pe plan local,  prin încheierea unui protocol. Aşa că Gorjul nu este singular, a spus Teodor Meleşcanu, fost ministru de externe, vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal.

„Nu e nimic ieşit din comun“

Conducerea centrală a Partidului Naţional Liberal nu pare deranjată de negocierile care au loc cu PDL-ul la Gorj, mai ales că mai sunt judeţe în ţară cu aceeaşi situaţie. Vicepreşedintele Teodor Meleşcanu declară că organizaţiile au libertatea de a demara negocieri, dar, deciziile se vor lua, la final, tot de comun acord cu centrul. „Pe plan local sunt alte majorităţi. E normal ca cei de acolo să se orienteze cum e mai bine şi oricum nu afectează cu nimic decizia luată la nivel central“, a spus Meleşcanu.

Acesta a adăugat că deocamdată sunt în faza de negocieri, fiind aşteptată decizia finală. „Din câte ştiu, mai sunt judeţe unde au asemenea colaborări. La comune, oraşe şi chiar la judeţe. Nu e nimic ieşit din comun. Este o decizie de începere a unui dialog cu reprezentanţii PDL în Consiliu Judeţean. Vedem după negocieri“, a încheiat liberalul.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: