Liberalii aşteaptă să-şi pună şi ei viceprimari în „ogrăzile“ PSD

Vicepreşedintele PNL Gorj, Radu Angheloiu, a declarat ieri că protocoalele USL la nivel de comune vor fi semnate începând de luni. Angheloiu a mai spus că PNL Gorj şi-a făcut treaba privind schimbarea viceprimarilor PDL acolo unde au primari, acum este rândul pesediştilor. „Noi am făcut primul pas, acum aşteptăm acelaşi lucru de la PSD“, spune Angheloiu.

Radu Angheloiu a lăsat ieri biroul de la Consiliul Judeţean şi a venit la conferinţa săptămânală a PNL Gorj, alături de vicepreşedintele Dorin Vârjan şi primarul Constantin Bobaru. Angheloiu a spus că începând de luni vor fi semnate protocoalele la nivel de comune. „Începând de luni persoane desemnate de ACD şi PSD vor merge în judeţ pentru a semna protocoalele în comune“, a spus Angheloiu. Acesta a mai precizat că PNL şi-a respectat obligaţiile survenite în urma alianţei cu PSD Gorj, iar acum este rândul PSD. Acesta a spus că acolo unde sunt primari liberali vor fi viceprimari PSD, iar unde social-democraţii au primari, PNL va pune viceprimar. În vizor sunt evident viceprimarii PDL, nouă la număr.

Angheloiu este contrazis de vicepreşedinte PSD, Ciprian Florescu. „Este parţial adevărat pentru că nu am stabilit chiar aşa, trebuie să ţinem seama şi de ce vrea primarul. Până acum au fost două încercări, la Aninoasa şi Peştişani, dar ştiţi că au fost probleme de la Prefectură. Acum se va încerca la Scoarţa, viceprimarul nu este pedelist, este penelist, dar sunt probleme între ei“, a spus Ciprian Florescu.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: