Liberalii de la Motru şi Rovinari au trecut la ALDE

Dian Popescu a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că fostele organizaţii ale Partidului Naţional Liberal de la Motru şi Rovinari au trecut la ALDE. Dian Popescu i-a acuzat pe actualii lideri ai PNL Gorj că au făcut blat cu social-democraţii, în ceea ce priveşte Primăria Motru. Liderul ALDE Gorj crede că Gigel Jianu, liberalul propus pentru a candida la primăria Motru, şi-ar fi negociat cu Cosmin Morega postul de viceprimar. Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, nu a dorit să comenteze declaraţiile lui Dian Popescu.

Dian Popescu spune că va prezenta public adeziunile liberalilor din Motru la ALDE. „Organizaţia PNL Motru a trecut alături de Dobrică la ALDE, în frunte cu domnul Cojocaru, fostul copreşedinte PNL Motru. În afară de unul sau doi liberali care încă au rămas în organizaţia de la Motru, unul este consilier judeţean şi îl reţine poziţia pentru încă două luni, tot PNL a trecut la ALDE. Vă vom prezenta şi adeziunile. Practic, ALDE Motru pleacă cu o echipă PNL în fruntea căreia se va afla domnul Dobrică”, a declarat Dian Popescu. Acesta susţine că PNL a făcut blat cu PSD pentru ca Morega să câştige Primăria Motru. „La Motru este o primărie a intereselor. PNL are un candidat la Primăria Motru pe care tot ei l-au umilit, au spus că nu e în stare să conducă nici trei capre. Acum am înţeles de ce l-au pus, candidatul PNL joacă la poziţia de viceprimar, între actualul PNL şi PSD există o înţelegere, în care o parte din pedeliştii din Motru să ocupe funcţii în administraţia locală Motru. Noi la Motru ne batem pentru funcţia de primar”, a precizat Dian Popescu.
Şi o parte din liberalii din Rovinari au anunţat că îl vor urma pe Robert Filip, candidatul ALDE la primărie. „Şi liberalii din Rovinari vor veni la ALDE. Foarte mulţi şi-au anunţat deja susţinerea pentru Robert Filip”, a declarat Dian Popescu.

Vîlceanu nu-l ia în serios
Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj, nu a dorit să facă prea multe comentarii vizavi de declaraţiile lui Dian Popescu. „Încă nu ştiu dacă domnul Cojocaru a trecut la ALDE, dar consilierul judeţean Dorel Drăghici este în continuare la PNL. După miile, valurile de liberali care au trecut la ALDE, după declaraţiile trecute ale domnului Dian, au mai trecut acum alte câteva mii. Sunt doar declaraţii. ALDE de abia îşi găseşte candidaţii şi nu ştiu dacă merită să luăm în seamă asemenea declaraţii. La Rovinari, dacă liberalii înseamnă Florin Ungureanu e problema lui Dian. În ceea ce priveşte acele acuzaţii eu spun doar atât: „A vorbit Dian...”, în rest nu fac alte comentarii”, a precizat Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: