Liberalii nu-l vor pe Andrei, dar nici pe Lupulescu. Vezi pe cine!

Octavian Mitu ar putea fi susţinut de liberali pentru postul de prefect de Gorj! Informaţia a apărut ieri pe Radio Infinit, care cita surse din cadrul PNL Gorj. Dian Popescu, liderul liberalilor, nu a putut fi găsit pentru a lămuri acest subiect.

În 2008, Octavian Mitu avea susţinerea PNL Gorj pentru o candidatură la Senat, dar a renunţat. Surse mai spun că omul de afaceri l-a susţinut pe Dian Popescu în timpul competiţiei interne pentru şefia filialei.

Acesta este cel de-al doilea nume vehiculat pentru Prefectura Gorj, primul fiind cel al lui Octavian Lupulescu, preşedintele PNL Turcineşti, fostul şef al „mascaţilor”. Între timp, la Prefectură este tot Liviu Andrei, care spune că nu este interesat de informaţiile vehiculate în mediul politic, despre înlocuirea sa din funcţie.

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a rămas surprins aflând vestea că Octavian Mitu ar putea fi instalat prefect de Gorj. „Nu s-a discutat în USL aşa ceva. Sursele dumneavoastră nu coincid cu ale noastre”, a declarat social-democratul la Radio Infinit.

Democrat-liberalii, care l-au propus pentru funcţia de prefect de Gorj, nu mai sunt interesaţi dacă Liviu Andrei va fi sau nu schimbat din funcţie. Ion Ruşeţ, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, crede în continuare că Andrei a fost menţinut pe funcţie în urma unui troc politic.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: