Liberalii şi-au făcut fiţuică

PNL Gorj şi-a făcut ziar. Publicaţia se numeşte „Liberalul Gorjean“. Primul număr va apărea pe piaţă mâine. Preşedintele organizaţiei susţine că ziarul nu a fost făcut pentru a ataca adversarii politici ci pentru a menţine identitatea partidului. Ziarul „Liberalul Gorjean“  va apărea o dată pe lună şi va fi distribuit gratuit. Potrivit preşedintelui PNL, Dian Popescu, publicaţia nu va fi un mijloc de a face campanie electorală partidului. „Acest ziar vizează şi ceilalţi cetăţeni care au alte înclinaţii spre alte ideologii şi doctrine. Nu este un început de campanie, este o păstrare a identităţii Partidului Naţional Liberal în judeţul Gorj“, a precizat Dian Popescu.

Toţi primari PNL vor trebui să facă public prin intermediul ziarului stadiul tuturor proiectelor ce le desfăşoară pentru comunităţile de care răspund. „În acest ziar se vor găsi puncte de vedere ale liderilor de la centru vis-a-vis de economia judeţului Gorj, istoria PNL şi interviuri cu primarii, aceşti oameni sunt obligaţi să scrie despre proiectele care le au în derulare şi pe care le vor derula în viitor pentru ca cetăţenii din localităţile unde sunt primari să ştie foarte bine ce au realizat cei aleşi de ei“, a mai precizat Dian Popescu.

Redactorii vor fi membri din cadrul partidului, de altfel din cotizaţiile plătite de către aceştia vor fi suportate şi cheltuielile cu tipărirea ziarului.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: