Licitație de 1,5 milioane de euro la Ambulanța Gorj

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj pune la bătaie circa 1,5 milioane de euro pentru achiziționarea de materiale sanitare consumabile.

Ambulanța scoate la licitație nu mai puțin de 52 de loturi. Se dorește achiziționarea, între altele, de măști, mănuși, combinezoane de protecție, branule, comprese, electrozi pentru defibrilatoare, seringi, pansamente sau feșe.

Acordul-cadru se va semna pe o perioadă de 2 ani și are o valoare cuprinsă între 5,4 și 6,8 milioane de lei, fără TVA.

Licitația pentru desemnarea unui furnizor are loc pe data de 28 decembrie. Cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic va fi desemnată câștigătoare.

„Datorită specificului unității, și anume servicii de urgență prespitalicească și transport sanitar asistat, în actuala criză epidemiologică, se impune a se încheia un acord-cadru pentru o perioadă de 24 de luni. S-a ales încheierea unui acord-cadru pentru eficientizarea cheltuielilor datorită faptului că este imperios necesară crearea de stocuri de materiale sanitare și echipamente de protecție pentru gestionarea în bune condiții a combaterii coronavirusului”, anunță Serviciul Județean de Ambulanță Gorj.

Vizualizări: 2,619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: