Licitație de zeci de milioane de euro în plină criză a gunoaielor

Depozitul ecologic de la Târgu Jiu este închis din 23 martie, pentru șase luni, operatorii de salubritate ducând deșeurile din Gorj la Mehedinți, cu costuri duble.

În plină criză a gunoaielor, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară în Domeniul Serviciilor Publice de Salubrizare Gorj a scos la licitație un contract uriaș, estimat la 157.170.541 lei.

Este un contract pe zece ani care privește “Delegarea gestiunii activității de colectare și transport a deșeurilor municipale pentru un număr de 44 de localități din județul Gorj”. Ofertele pot fi depuse până la data de 10 mai.

Firma care va câștiga licitația va asigura colectarea și transportul deșeurilor municipale pentru un număr de 44 de localități din județul Gorj: Albeni, Alimpești, Aninoasa, Arcani, Baia de Fier, Bălănești, Bengești – Ciocadia, Bîlteni, Borăscu, Brănești, Bumbești – Pițic, Bustuchin, Câlnic, Căpreni, Crasna, Crușet, Dănciulești, Dănești, Drăguțești, Fărcășești, Glgova, Godinești, Lelești, Logrești, Negomir, Plopșoru, Polovragi, Prigoria, Roșia de Amaradia, Samarinești, Săcelu, Schela, Scoarța, Stănești, Stejari, Stoina, Telești, Turcinești, Țînțăreni, Urdari, Vladimir, Țicleni.

Vizualizări: 2,529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: