Lider PNL: 80% dintre mineri îl apreciază pe Boza

Chiar dacă preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, i-a cerut demisia managerului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, un lider din teritoriu îl laudă pe directorul companiei energetice. Mai mult, Constantin Brănescu, preşedintele PNL Ţicleni, a explicat la Radio Infinit că este convins că şi minerii îl apreciază pe Boza şi nu l-ar dori plecat din fruntea producătorului de energie.

Reporter: Credeţi că ar trebui să plece domnul Boza din conducerea CEO?

Constantin Brănescu: Nu este politic pus, ne-a dat bani la salarii. A dat bani la toată lumea. Domnul Laurenţiu Ciurel de ce nu ne-a dat? Ne-au crescut salariile acum la toată lumea. Sunt prime de 1.100 de lei, patru evenimente pe an. Astea le-am recuperat acum pe timpul mandatului domnului Boza şi acum o să dea şi vouchere de vacanţă care sunt prin lege. Să aşteptăm totuşi să se închidă anul. Eu spun să lăsăm să se închidă anul.

Rep.: Cum credeţi că văd oamenii din minerit această situaţie?

C.B.: Facem o prinzătoare? Un pariu? Să lansăm un sondaj de opinie! Să răspundă toţi minerii la întrebarea asta: Sunteţi de acord cu schimbarea managerului Complexului Energetic Oltenia, domnul Sorin Boza? 80% din oameni, din punctul meu de vedere, îl apreciază. Garantez această treabă şi sunt dispus să fac un pariu cu dumneavoastră.

Rep.: Aţi văzut că şi cei de la ALDE, pe lângă PNL, îl găsesc pe domnul Boza vinovat de aceste pierderi. Cum vedeţi acest lucru?

C.B.: Ca să vină cei de la ALDE, din secunda numărul 1, de când l-au schimbat pe domnul Dian Popescu şi au numit-o pe doamna Norica Nicolai preşedinte ALDE Gorj. Eu nu am văzut-o pe doamna Nicolai să spună cât eu nu sunt în judeţul Gorj, organizaţia este condusă de „X” sau „Y”. Că se autointitulează liderul suprem al organizaţiei ALDE Gorj, asta este. Aşteptaţi momentul că Dian Popescu încă nu şi-a spus ultimul cuvânt şi nici nu a vorbit. Nu a spus nimic referitor la ce se întâmplă în ALDE.  

Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: