Lider sindical: Ne facem că învățăm copiii carte

Vacanța de vară este la jumătate, iar startul unui nou an școlar nu este departe. Odată cu apariția coronavirusului și în țara noastră, elevii au părăsit băncile școlii, fiind ”mutați” în mediul online. Cursurile în noul an școlar se vor desfășura, cel mai probabil, tot în mediul online, ceea ce îi nemulțumește de elevi, părinți și profesori în aceeași măsură.

Liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ Gorj, Constantin Huică, spune că profesorii ar trebui să fie instruiți pentru școala online, prin organizarea anumitor cursuri.  De asemenea, liderul sindical a mai afirmat și faptul că, în lipsa unor măsuri concrete venite din partea statului român, școala va fi o ”spoială”.

”În primul rând vor trebui modificate programele, nu se va mai putea merge în acest sistem. De asemenea, va trebui schimbată legislația. Ne facem că îi învățăm pe copii carte. Va fi o spoială. Mai avem o lună în care ar trebui făcute cursuri cu profesorii pentru a putea lucra cu elevii în mediul online”, a spus Huică la Radio Infinit.

Acesta a criticat actualul guvern pentru modul în care gestionează această situație din învățământ.

Vizualizări: 1,134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: