Profesori de 1, la Sport și Muzică. Alți șase, de nota 10!

Peste 350 de dascăli din Gorj au participat la examenul de titularizare din acest an. Șase cadre didactice au obținut media 10. Este vorba despre trei educatoare din Târgu Jiu și Peștișani, doi profesori de religie din Scoarța și Bengești-Ciocadia și de o profesoară din Novaci care predă Arte vizuale. Sunt însă și dascăli care s-au făcut de râs, luând note de 1 sau 2.

Note mai mici de 2 au fost înregistrate la disciplinele Educație fizică și sport sau Educație muzicală. Cele mai mici note au fost de 1,10 și 1,30. Ele au fost obținute de doi tineri din Târgu Jiu care au absolvit o facultate în domeniu și doreau să lucreze în învățământ, ca profesori de sport.

Interesant este că și un dascăl cu patru ani vechime nu a reușit să ia mai mult de 2,75 la Educație fizică și sport.

O notă de 1,80 a fost obținută de o candidată din comuna Bâlteni, la Educație muzicală.

Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, se vor afișa pe data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratul școlar în intervalul 12-14 august.

Vizualizări: 1,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: