Liga 1 se va relua cu derbyul CFR Cluj - FCSB

Liga 1 se va relua la data de 13 iunie 2020, după cum a anunțat marți seară ministrul Sportului, Ionuț Stroe, la Digi 24. Campionatul intern se va relua cu duelul celor mai titrate echipe din campionatul din România, CFR Cluj – FCSB.

Liga 1 se va relua cu partida cea mai așteptată din etapa a 3-a din play-off, duelul dintre CFR și FCSB. Echipa lui Bogdan Vintilă se va deplasa la Cluj, pentru a da piept cu formația antrenată de Dan Petrescu. Celelalte două partide sunt Universitatea Craiova - FC Botoșani și Astra - Gaz Metan.

În play-off-ul Ligii 1, în acest moment, conduce CFR Cluj, cu 30 de puncte. Pe locul doi se află FCSB cu 26 de puncte, la egalitate cu ocupanta poziției a 3-a, Universitatea Craiova. Astra și Botoșani au câte 24 de puncte, în timp ce Gaz Metan are 23 de puncte.

În opinia fostului antrenor de la Craiova, Victor Piţurcă, liderul la zi din prima ligă are un mare avantaj din două puncte de vedere, unul fiind reprezentat de către Dan Petrescu. ”Odată cu reluarea campionatului, cea mai avantajată echipă va fi CFR Cluj. Pentru că CFR Cluj are cel mai puternic lot din punct de vedere fizic. Chiar dacă nu s-au pregătit așa cum trebuie, puterea fizică își va intra în rol. În plus, cei de la CFR au un antrenor care speculează foarte bine acest lucru”, a spus Victor Pițurcă la Digi Sport.

Vizualizări: 326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: