Găman: Avem o echipă de primele opt locuri

Gilortul Târgu Cărbuneşti va evolua şi sezonul viitor în Liga 3 datorită deciziei FRF de a îngheţa sezonul din cel de-al treile eşalon, unde se vor mai juca doar câteva partide pentru a stabili promovatele în Liga 2. Antrenorul cărbuneştenilor, Mario Găman, se gândeşte deja la noul sezon şi vrea să păstreze lotul actual la care să mai adauge 3-4 jucători.

Gorjul va avea sigur o echipă în Liga 3 şi în viitorul sezon. Gilortul Cărbuneşti rămâne în cel de-l treilea eşalon unde este posibil să mai promoveze şi campioana judeţeană din acest sezon, după turneele de baraj.

Gilortul Târgu Carbuneşti se menţine în eşalonul trei graţie îngheţării campionatelor la ligile inferioare iar conducerea tehnică a Gilortului deja face planuri pentru noul sezon, antrenorul Mario Găman fiind optimist în privinţa lotului. „Eu am transmis că vreau tot lotul pe care l-am avut la dispoziţie la începutul returului. Cel puţin 95 % din lot vreau să rămână plus alţi 3-4 jucători pe care îi doresc la echipă. Dacă mi se păstrează lotul pe care l-am avut şi cu câţiva jucători pe care îi vreau, eu spun că aveam o echipă de primele opt locuri”, spune cu optimism antrenorul echipei din Cărbuneşti care a discutat cu conducerea clubului şi despre aspectul financiar al problemei: „Am discutat și problema banilor, măcar pentru două luni să fie plătiţi, în condițiile în care nu s-au făcut antrenamente. Dar cel puţin să vadă jucătorii că este implicare şi că se doreşte continuarea în Liga 3. Iar răspunsul a fost unul pozitiv şi rămâne să se pună în practică tot ce avem de făcut”.

După bucuria menţinerii în Liga 3 pentru suporteri, mingea este acum în curtea conducerii care trebuie să îl ajute pe antrenor să formeze o echipă mai puternică în noul sezon.

Oficialii clubului Gilortul vor merge pe mâna celor doi antrenori veniţi de la Pandurii, Mario Găman și Boby Arjoca, cei care au demonstrat că pot face echipa să joace un fotbal de calitate, fără prea multe resurse.

Vizualizări: 404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: