CSM Târgu Jiu a pierdut cea mai importantă jucătoare 

Portarul echipei CSM Târgu Jiu, Marina Dumanska, a ajuns la o înţelegere cu Universitatea Cluj şi va evolua în sezonul viitor în Liga Florilor. Deşi a pierdut cea mai importantă jucătoare, clubul din Târgu Jiu i-a mulţumit oficial pentru activitatea de la CSM Târgu Jiu şi i-a urat succes la noua sa echipă.

CSM Târgu Jiu i-a permis portăriţei Marina Dumanska să discute cu Universitatea Cluj pentru un eventual transfer, iar cele două părți au ajuns la o înțelegere. Dumanska va evolua astfel din sezonul viitor pe prima scenă a handbalului românesc, în Liga Florilor, după cum a informat site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

Talentata jucătoare a reușit într-un timp foarte scurt un salt extrem de important. Venită în vara anului trecut la Târgu Jiu, sub formă de împrumut de la Marta Baia Mare, Marina Dumanska a făcut astfel pasul de la junioare la senioare, în Divizia A, la CSM Târgu Jiu. Alături de Dumanska de la Marta Baia Mare au mai venit la CSM Târgu Jiu, Oleksandra Zholobovych, care a fost nevoită, din cauza unor divergențe între Federația Română de Handbal și cea din Ucraina, să plece de la Târgu Jiu, și Iryna Zinatullina, care a rămas la gruparea gorjeană și pentru următorul sezon.

CSM Târgu Jiu a recunoscut că a pierdut o jucătoare de valoare şi i-a mulţumit acesteia pentru munca depusă la Târgu Jiu: „Clubul nostru îi mulţumeşte Marinei pentru efortul depus în tricoul echipei de handbal senioare a CSM Târgu Jiu şi îi urează mult succes în continuare. Mulţumim, Marina Dumanska!”

Dumanska face parte dintr-o familie de handbalişti, având şi o soră care joacă tot în România. ,,Are un model în faţă, în familie, pe sora ei, Iulia Dumanska și sper să înveţe cât mai multe şi în câţiva ani să se vorbească la fel de frumos şi despre ea”, a declarat antrenorul jucătoarei de la Târgu Jiu, Liviu Andrieş.

Portăriţa, care şi-a trecut în CV şi activitatea de la CSM Târgu Jiu, ţinteşte echipa naţională a României însă după ce va lua cetăţenie română, avânt toate şansele să o obţină curând. Ea a declarat deja că vrea să joace la nivel de naţională pentru România pentru că aici este casa sa.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: