Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Liga de Fotbal refuză reprogramarea jocului cu Oţelul

Pandurii mai speră că meciul cu Oţelul se va rejuca. Gorjenii au făcut ieri demersuri pentru ca LPF să suspende executarea sancţiunilor aplicate clubului gorjean şi să dispună rejucarea meciului. LPF a răspuns deja că acest lucru nu este posibil şi că nu mai există nici o cale de a mai disputa acest meci. Mai mult, Dumitru Dragomir, a explicat că numai dacă vor plăti datoria către Dinamo, Pandurii mai au şansa de a mai juca în Liga I.

În adresa transmisă ieri LPF, în mod special adresată lui Dumitru Dragomir, Pandurii cer să fie convocat în regim de urgenţă „organismul jurisdicţional competent pentru a dispune suspendarea executării sancţiunilor aplicate CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu prin încheierea din data de 08/02/2011 pronunţată de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF”. Practic Pandurii cer să se dispună reprogramarea jocului cu Oţelul Galaţi din etapa a 19-a  şi să se ia măsuri şi pentru operarea transferurilor pe care Pandurii le-au efectuat, gorjenii având interdicţie la transferuri.  Pandurii cer din nou LPF să ia măsuri pentru punerea în executare a Sentinţei Civile nr. 44 din 11/02/2010 pronunţată de Tribunalul Gorj şi rămasă irevocabilă prin Decizia nr. 626 din 04/05/2010 a Curţii de Apel Craiova, aceasta fiind de fapt dovada că Pandurii nu aveau nici o datorie către jucătorul Ilie Iordache care a fost declarat liber de contract şi astfel s-a ajuns la datoria imensă pe care Pandurii o au acum către Dinamo.  Pandurii susţin în acelaşi document că Dragomir, în calitatea sa de preşedinte al LPF, are obligaţia de a verifica aplicarea şi respectarea legislaţiei în vigoare, „inclusiv a hotărârilor instanţelor puterii judecătoreşti din România care funcţionează în conformitate cu dispoziţiile Constituţiei României”.  

Liga a spus NU

Răspunsul Ligii a fost transmis deja clubului Pandurii iar Dragomir a precizat aseară că nu mai este nici o cale de a se mai juca meciul Pandurii – Oţelul. "S-a terminat, Oţelul a câştigat cu 3-0. Pentru noi, TAS-ul este valabil!”, a spus preşedintele LPF aseară precizând că în cazul prezentat de Pandurii, cel al sentinţei din civil în cazul Iordache, acestea nu se vor lua în calcul de către LPF: „Curtea de Apel din Bucureşti şi-a declinat competenţa. De la Curtea de Apel Bucureşti a venit răspunsul că nu este de competenţa lor, nu puteau să judece. Orice instanţă, dacă nu este coruptă, nu poate să nu dea dreptate”. Şeful LPF a susţinut în mod repetat că cluburile nu au voie să se adreseze instanţelor civile.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a explicat că în regulamentele fotbalistice există o singură excepţie în care cluburile se pot adresa instanţei civile, în conflictele de muncă, aşa cum a fost şi cazul litigiului dintre Pandurii şi Ilie Iordache.

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: