Liviu Andrei: Eu şi Romanescu am face cea mai tare echipă din Gorj

Fostul prefect Liviu Andrei, în prezent subprefect al Capitalei, este tentat să revină pe scena politică din Gorj, după ce a fost ofertat de către liderii Mişcării Populare. Liviu Andrei nu a luat încă o decizie concretă în acest sens, spunând că pe perioada concediului îşi va face nişte evaluări clare. Andrei intenţionează să stea de vorbă cu persoane din Gorj pentru a vedea pe cine se poate baza ca să organizeze Mişcarea Populară la nivelul judeţului. Primul aflat pe lista oamenilor de încredere ai lui Andrei este Marcel Romanescu, contactat şi el, la rândul lui, de către liderii Mişcării Populare. Andrei este convins că împreună cu Romanescu ar face cea mai puternică echipă de politicieni din Gorj.

Rep.: Se zvoneşte că vă pregătiţi să reveniţi în forţă pe scena politică din Gorj. Ce ne puteţi spune despre acest lucru?

L.A.: Oricine îşi doreşte să revină pe scena politică dacă se simte în formă. Aş fi tentat să revin în politică, dar mai întâi trebuie să-mi fac nişte evaluări. Îmi doresc să vin acasă, dar deocamdată am un proiect cu Prefectura Bucureşti.

Rep.: Aţi fost ofertat de către liderii Mişcării Populare pentru a pune bazele acestei organizaţii la nivelul judeţului Gorj?

L.A.: Într-adevăr, am fost contactat de liderii Mişcării Populare. Am purtat mai multe discuţii în acest sens şi vom mai purta. Decizia este la latitudinea mea. Mişcarea Populară este o oportunitate, o provocare pentru mine, dar mai întâi voi sta de vorbă cu oamenii.

Rep.: Marcel Romanescu a fost ofertat şi el de către liderii Mişcării Populare. V-aţi gândit să faceţi o echipă?

L.A.: Împreună cu Marcel Romanescu, la Mişcarea Populară, aş face cea mai tare echipă din Gorj. Mulţi dintre politicieni se tem deja de acest lucru. În momentul în care mă voi hotărî să revin în viaţa politică va fi propunerea expresă, clară, de a prelua Mişcarea Populară de Gorj şi nu numai. Mă gândesc   să revin în organismul central de conducere. În cazul în care voi lua vreo decizie în acest sens, voi anunţa Guvernul, voi anunţa Ministerul şi voi renunţa la funcţia de subprefect al Capitalei.

Rep.: Liderii Mişcării Populare v-au dat un termen de gândire?

L.A.: Nu e vorba de un termen concret, totul depinde de mine. În momentul de faţă, mă aflu în concediu la Techirghiol pentru tratament. Voi profita de concediu atât pentru a-mi rezolva problemele de sănătate, cât şi pentru a lua o decizie referitoare la revenirea mea pe scena politică din Gorj.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: