Livshit a revenit la Pandurii

Dat iniţial ca liber de contract să îşi caute o altă echipă, fostul portar rus de la Pandurii, Vladimir Livshit, a revenit la Târgu Jiu fiind rechemat de actuala conducere. Acesta a fost rechemat la recomandare lui Robert Bălăeţ, numit recent antrenor cu portarii la Pandurii. „Portarul Vladimir Livshit s-a întors la cererea noastră. Am discutat cu Robert Bălăeţ care e antrenorul cu portarii de la noi şi a zis că e un tânăr care are calităţi, de aceea am cerut să vină înapoi să-l vedem. El a spus că este un portar extrem de talentat. Am mers pe mâna lui Robert şi sper să facem o treabă bună”, a explicat preşedintele Pîrvulescu.

Pandurii au rămas cu un singur portar după ce Stanca a fost cedat la Steaua, sub formă de împrumut pentru un an. Preşedintele Pîrvulescu a precizat că acesta nu va putea fi cumpărat definitiv de stelişti şi că a fost cedat gratuit în ideea că poate progresa şi ajunge la echipa naţională: „Stanca nu are clauză de cumpărare definitivă de către Steaua dar lui i s-a dat posibilitatea să joace la Steaua un an la Steaua. A fost împrumutat gratis pentru că după un an se întoarce la Pandurii. Stanca e un portar bun şi eu am mare încredere în el. Dacă va fi sănătos şi reuşeşte să apere poarta stelei în acest tur, eu zic că o să-l vedem şi în poarta naţionalei. Atunci o să-i crească şi cota pentru că el este deja unul dintre portarii de valoare ai ţării. S-ar putea să avem bucuria de a-l vedea şi la naţională. Are şi el o vârstă şi trebuia să ne gândim şi la binele lui”.

Mingote şi Livshit sunt acum cei doi portari din lotul gorjenilor, doi portari pe care Pandurii s-au bazat sezonul trecut, primul la prima echipă şi al doilea la echipa a doua.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: