Locuințe ANL pentru trei familii din Motru

Trei familii din Motru au primit câte o locuință ANL. De vineri, oamenii se pot muta în noile case. Chiria este una pe care și-o pot permite și variază în funcție de suprafața apartamentului pe care îl primesc. În prezent, mai este un singur apartament ANL unde nu locuiește nimeni.

Cele trei apartamente au fost atribuite în cadrul ședinței de Consiliu Local de joi. „Am avut întrunită comisia privind repartizarea locuințelor. Trei familii vor primi locuințe. Trebuia să aprobăm acum și apartamentul pe care îl va primi fiecare, au fost niște discuții pentru că s-a stabilit ca o familie să primească un apartament cu o suprafață mai mare, având și trei copii. Începând de mâine, toți oamenii se pot muta în noile apartamente”, a spus primarul Gigel Jianu.

În prezent, un singur apartament mai este liber în rândul celor atribuite prin ANL. Persoanele care solicită un apartament ANL nu trebuie să aibă mai mult de 35 de ani. Chiria diferă în funcție de suprafața locuinței pe care o primește fiecare familie. „O singură locuință mai este disponibilă în prezent. Se plătește chirie, diferă numărul locuințelor libere. Mai sunt oameni care renunță la contracte, care pierd dreptul de a mai locui aici. Chiria diferă. Este în funcție de mărimea locuinței. 100 și ceva de lei și apoi crește în funcție de numărul de camere. Există și o condiție de vârstă. La solicitare, persoanele să nu depășească vârsta de 35 de ani”, a mai explicat Gigel Jianu. (A.A.)

Vizualizări: 2,687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: