Locuinţele ANL, vândute începând din februarie

Municipalitatea anunţă că în maxim o lună locuinţele ANL vor fi scoase spre vânzare.

Întocmirea schiţelor cadastrale pentru fiecare unitate locativă în parte a dus la întârzierea scoaterii spre vânzare a locuinţelor ANL din Târgu Jiu. Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu dau asigurări că în cel mult o lună locuinţele vor putea fi cumpărate de către doritori. ”În această perioadă se pun la punct ultimele documente pentru vânzarea lor. Am terminat cu cadastrul, în aproximativ o lună sperăm să facem primele evaluări şi să scoatem la vânzare primele locuinţe” a precizat Ramona Evulescu, Purtătorul de Cuvânt  al Primăriei Târgu-Jiu.

Deşi sunt 275 de apartamente şi garsoniere de tip ANL în Târgu Jiu, în prezent doar 40 de familii care stau cu chirie în astfel de locuinţe au depus cereri prin care şi-au manifestă interesul de a le cumpăra. „Credem că o parte dintre familiile care au făcut cerere pentru cumpărarea locuinţelor vor renunţa, dat fiind faptul că nu se mai acordă credite bancare. Este greu de crezut că vom putea vinde 40 de locuinţe”, a mai spus Ramona Evulescu.  

Cei care vor cumpăra locuinţele de tip ANL vor plăti 407 euro/mp. Din acest preţ se va scădea o amortizare, care se va stabili pentru fiecare bloc în parte.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: