Locuinţele sociale şi ANL-urile, repartizate peste două luni

Peste 200 de locuinţe sociale şi locuinţe ANL vor fi repartizate de către municipalitate la sfârşitul lunii aprilie şi începutul lunii mai. Acestea sunt solicitate de către aproximativ 3500 de târgujieni. Listele cu beneficiarii urmează să fie întocmite luna viitoare după ce vor fi stabilite punctajele pentru fiecare solicitant în parte.

Primăria Târgu Jiu va repartiza locuinţele sociale şi locuinţele ANL construite în zonele Ciocârlău şi Narciselor peste aproximativ două luni. Reprezentanţii municipalităţii spun că vor finaliza lucrările de canalizare şi de alimentare cu apă până la sfârşitul lunii aprilie şi respectiv începutul lunii mai. Primele repartizate vor fi locuinţele sociale din zona Ciocârlău. “Locuinţele sociale din zona Ciocârlău sunt finalizate în proporţie de 95%. Este vorba despre două blocuri cu câte 32 de garsoniere, fiecare. Acestea urmează să fie repartizate la sfârşitul lunii aprilie”, a declarat Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu Jiu. Tot pe ultima sută de metri se află şi lucrările de introducere a utilităţilor la blocurile ANL construite în zona Narciselor. “Locuinţele ANL din zona Narciselor vor putea fi gata la începutul lunii mai. Vor fi date în folosinţă opt blocuri cu câte 20 de unităţi locative. În total, vor fi repartizate 96 de garsoniere şi 64 de apartamente cu două camere”, a mai precizat Raul Chiriac.

CERERI

În momentul de faţă, la nivelul Primăriei Târgu Jiu se analizează dosarele şi se întocmesc punctajele în vederea realizării listelor cu beneficiarii locuinţelor. Până în prezent, au fost înregistrate 1752 de cereri pentru locuinţele sociale şi aproximativ 1750 de cereri pentru locuinţele ANL. 

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: