Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Locuri de reculegere. Astăzi, Cavalli Club, Dubai

Știți gluma cu Ponta în Dubai, nu? Duba-i aproape! Auzi la el, s-a dus în Dubai să se reculeagă, la un club de fițe. Vă dați seama? Ce-ar fi făcut dacă ar fi câștigat, oare? Unde s-ar mai fi dus? Pe Jupiter? Și încă într-un loc scump din Jupiter, poate chiar în Marea Pată Roșie (o furtună cât trei Pământuri), nu așa, în orice stațiune.

Nenorocul Pontălăului a fost că la clubul respectiv erau angajați trei români. Unul l-a pozat, pe altul l-a intervievat Kamikaze. Iată ce spune omul:

Reporter: De ce l-ai fotografiat, domnule, pe iubitul nostru premier?

Barman: Nu eu l-am fotografiat, un coleg al meu. Eu doar l-am identificat, eu și alți doi români angajați aici. În primă fază, am vrut să avem o amintire. Ponta avea o meclă de idiot care vine să se distreze, deși numai la distracție nu-i era gândul. Eu, știind ce a pățit la alegeri, i-am citit imediat fața de looser care vrea să o dea în nebuneală. A băut, a dansat vag lângă o gagică, dar nu era în apele lui.

R.: Descrie-ne un pic scena din club, ca să ne dăm și noi seama cam cât de supărat era că a pierdut alegerile.

B.: Râdea fals, un râs, cum să zic, de plastic, forțat, lungit pe față. Era cu tipa aia brunetă, dar îi fugea gândul în altă parte. Aia se pisicea pe lângă el, Ponta a atins-o de câteva ori pe șold, din ce am văzut, dar nu prea îi stătea gândul la flirt. Au plecat împreună, dar nici nu vreau să mă gândesc ce a urmat.

R.: Ponta a transmis că a mers în vacanță cu familia. Era cu copiii în Cavalli Club și le-a luat un whisky fără alcool?

B.: Ce copii, frate? Nu auzi că era cu gagica aia, nu cu familia? Doar nu veniseră să asculte un concert de muzică simfonică în familie… Ci să se distreze ca băieții cu tipe mișto într-un club extravagant. Sper că nevastă-sa nu-i atât de naivă să creadă că a ieșit la o bere cu băieții.

Dacă mă întrebați pe mine, e OK. Ponta minte o țară întreagă, nu-mi imaginez că nevastă-sa ar avea impresia că ei îi spune adevărul. Să-i fie de bine! Și să rămână acolo, dacă tot i-a plăcut așa mult.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: