Locurile de joacă, ocupate de parcări

Bunicii şi părinţii din zona Aleea Teilor sunt nemulţumiţi pentru că primăria Târgu Jiu a hotărât să micşoreze parcul copiilor pentru a mări numărul locurilor de parcare. Locul de joacă este însă singurul din zona respectivă şi aici mai este şi o grădiniţă. Autorităţile trebuie să împace şi capra şi varza, sunt necesare şi locuri de parcare, dar şi locuri de joacă pentru micuţi.

Cei care au copii sau nepoţi s-au luat la ceartă cu muncitorii care au venit să dărâme parcul copiilor. Bunicii nu acceptă aşa ceva pentru că sunt foarte mulţi copii în zonă şi nu mai au unde să se joace. „Asta e bătaie de joc. Nu mai avem spaţii verzi, acum ne dărâmă şi locul de joacă pentru copii. Ne îngroapă între betoane”, spun disperaţi bătrânii. De aceeaşi părere este si directoarea grădiniţei din zona. Aici învaţă 80 de copii care după ce termină programul rămân în părculeţ să se joace.

Şoferii preferă locuri de parcare

Şoferii care îşi fac nervi în fiecare zi pentru că nu au unde să parcheze sau îşi găsesc maşina blocată sunt însă de altă părere. „ Sunt foarte multe maşini în această zonă şi abia găsim locuri de parcare. Nici copii nu trebuie să rămână fără un loc de joacă, dar trebuie şi locuri de parcare“ spune un şofer care locuieşte în zonă. Reprezentanţii primăriei Târgu-Jiu spun însă că parcul de joacă nu va dispărea, dar va fi micşorat şi astfel vor apărea si locuri de parcare. „Ştim de această situaţie din zona Aleea Teilor, dar nu avem ce face. Noi nu dărâmăm parcul, îl micşorăm şi astfel apar şi locuri de parcare“,  spune purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, Ramona Evulescu.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: