Lovită de maşină după ce a coborât din microbuzul şcolar

O fetiţă de 8 ani din satul Gârbovu, arondat oraşului Turceni, a ajuns miercuri la spital cu mai multe leziuni după ce a fost victima unui accident rutier. După ce a coborât din microbuzul şcolar ce o adusese acasă de la şcoală, fata a traversat printr-un loc nepermis, fiind acroşată de o autoutilitară condusă de un tânăr din judeţul Dolj. Poliţiştii fac acum cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Evenimentul s-a produs miercuri la amiază în localitatea Gârbovu, acolo unde fetiţa accidentată, Teodora Oprişor, locuieşte cu familia. Fata revenise de la şcoală, din localitatea Peşteana Jiu, microbuzul staţionând după trecerea de pietoni pentru a lăsa elevii. În loc să treacă strada pe zebră, fata a mers prin faţa microbuzului şcolar şi a fost acroşată de un autoturism condus de un doljean. La faţa locului a ajuns imediat şi o ambulanţă de la Spitalul din Turceni. „Fetiţa în vârstă de 8 ani prezenta leziuni minore la cap, un traumatism toracic şi un traumatism la glezna dreaptă. Medicii noştri au decis să o transfere la spitalul din Târgu Jiu. La prima vedere nu părea să aibă fracturi, dar nu i-am făcut o radiografie pentru a nu o iradia de două ori, lăsând pe seama colegilor de la Târgu Jiu să facă această procedură”, a declarat Dragoş Haţegan, directorul Spitalului Orăşenesc din Turceni.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. „Un bărbat în vârstă de 22 de ani din localitatea Malu Mare, judeţul Dolj, care conducea un autoturism pe DJ 674, localitatea Gârbovu, a acroşat o minoră de 8 ani ce se angajase în traversarea străzii neregulamentar, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. În urma testării cu aparatul etilotest a reieşit faptul că şoferul autoturismului nu consumase alcool. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: