Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Loviţi de maşină în timp ce traversau aiurea

În ultimele 24 de ore, 2 persoane au ajuns la spital, după ce au fost accidentate în timp ce traversau neregulamentar.

♦  Joi, 06.05.2010, ora 12:16,Nicolae F., de 50 ani, din Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism  pe DJ 674 B Roşia Jiu, a accidentat-o uşor pe Asineta G., de 70 ani, din comuna Fărcăşeşti, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile prin loc nepermis şi fără să se asigure. Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La aceeaşi dată, ora 13:00, Constanţa I.N., de 42 ani, din Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Unirii din municipiu nu l-a mai putut evita pe minorul C.R.G., de 12 ani, din Tg-Jiu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure şi l-a accidentat uşor. Conducătoarea auto purta centura de siguranţă, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 77

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: