LPF: Greşelile de arbitraj influenţează clasamentul Ligii I

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) susţine, într-o scrisoare deschisă adresată Comisiei Centrale a Arbitrilor și semnată de președintele Gino Iorgulescu, că ''greșelile tot mai numeroase'' de arbitraj influențează clasamentul Ligii I.
''Liga Profesionistă de Fotbal constată cu amărăciune că nimic nu s-a schimbat în bine în ceea ce privește calitatea prestațiilor arbitrilor și asistenților delegați de către CCA la meciurile organizate de LPF. Clasamentul Ligii 1 este influențat de greșelile tot mai numeroase, tot mai flagrante, tot mai grave ale celor care trebuie să asigure din teren imparțialitatea și corecta desfășurare a unui meci. De aceea tragem încă un semnal de alarmă, într-o situație care riscă să devină critică, dacă nu cumva a devenit deja'', se arată în document.
Președintele LPF consideră că arbitrii, ''care trebuie să păstreze echidistanța, echilibrul și măsura în tot ceea ce decid, sunt tot mai departe de aceste minime standarde''. El a mai spus că 'Se arbitrează provocând jucătorii din teren și spectatorii din tribune. Ideea de fair play este dezechilibrată, competiția de asemenea''. (A.A.)

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: