Lucrările de asfaltare a drumurilor din Bărbăteşti continuă

Vremea din această perioadă încă permite efectuarea lucrărilor de infrastructură. Cu aproximativ o săptămână înainte de sărbătorile de iarnă, la Bărbăteşti se lucrează de zor la asfaltarea drumurilor comunale. Autorităţile locale speră ca timpul să permită finalizarea lucrărilor până la sfârşitul anului.

Primăria Bărbăteşti nu a stopat lucrările de reabilitare a drumurilor comunale din cauză că vremea încă permite efectuarea acestora în bune condiţii. În momentul de faţă sunt aproape de finalizare două drumuri. „Se lucrează la drumul Valea Morii şi la drumul din satul nou Musculeşti. Ambele sunt realizate cu fonduri din bugetul locale. Lucrările sunt într-un stadiu avansat, iar vremea permite să fie continuate”, a declarat Adrian Mangu, primarul comunei Bărbăteşti.

Autorităţile locale speră ca până la sărbători să se toarne asfalt şi pe DC 43. „Se lucrează şi la reabilitarea DC 43, drumul de la Socu. Dacă vremea se va menţine bună, încercăm să punem asfalt. Drumul are 2,8 kilometri şi trebuie realizate rigole. Până în prezent s-a reabilitat aproximativ jumătate din acest drum”, a menţionat primarul Mangu. Edilul local intenţionează să găsească resurse financiare pentru ca, pe viitor, mai multe drumuri din comună să fie modernizate. Autorităţile locale au în vedere şi realizarea de proiecte europene pentru lucrările de infrastructură de care are nevoie comuna.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: