Lucrările la bazinul de înot de la Târgu Jiu încep anul acesta

Pe amplasamentul fostului Ştrand Municipal din Târgu Jiu, Primăria Târgu Jiu va amenaja un bazin de înot acoperit, cu ajutorul Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. Noua investiţie se află acum în faza de licitaţie, la fel ca şi baza sportivă de la Debarcader, iar lucrările vor demara anul acesta.

Două dintre investiţiile care vor demara anul acesta la Târgu Jiu sunt în faza de licitaţii, a declarat primarul Marcel Romanescu. Este vorba de lucrările la noua bază sportivă de la Debarcader, a Universităţii Constantin Brâncuşi, și la bazinul de înot acoperit din Târgu Jiu, care va fi amenajat în spatele Stadionului Municipal.

Lucrările la aceste două obiective ar urma să înceapă în acest an, dacă nu vor apărea alte probleme sau întârzieri generate de pandemia de coronavirus.

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei a făcut anunțul legat de noua bază sportivă din Târgu Jiu pentru care vor începe licitaţiile, iar primarul Marcel Romanescu a precizat că a fost începută licitația, lucrarea urmând să intre în execuție.”Suntem în procedură de licitaţie cu ambele obiective, lucrurile au avansat, licitaţia se desfăşoară, cred că s-a şi finalizat, mă refer la licitaţia pentru bazinul de înot acoperit de la stadion şi urmează ca aceste lucrări să intre în faza de execuţie în perioada următoare. Dacă nu apar ceva probleme legate de această perioadă de pandemie şi societăţile care vor câştiga licitaţiile nu au disponibilizat angajaţii sau nu i-au trimis în şomaj tehnic, se va semna contractul cu CNI şi lucrările pot începe oricând, mai ales că la ambele lucrări există un proiect care a fost deja aprobat de CNI”.  

Valoarea investiţiei de la bazinul de înot se ridică la două milioane de euro iar baza sportivă de la Debarcader va costa 1,5 milioane de euro.

Vizualizări: 845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: