Lucrările la drumul de rocadă, stopate

Lucrările la şoseaua de centură a Târgu Jiului au fost oprite din cauza frigului de afară. În prezent se execută numai lucrări de întreţinere.

Din luna martie şi până în prezent au fost finalizate toate lucrările referitoare la poduri şi podeţe. Primul tronson, respectiv cel cuprins între podul de cale ferată dinspre Romaneşti până la CET s-a realizat în proporţie de 80% din punct de vedere al infrastructurii urmând ca la venirea căldurii să se lucreze la cele două poduri care se realizează în acea zonă şi lărgirea cu circa 30 m a podului de cale ferată din zona Romaneşti. Valoarea lucrării se ridică la 400 de miliarde de lei vechi, bani proveniţi de la Uniunea Europeană, iar termenul de finalizare este primăvara anului 2012.

Alte ştiri pe scurt:

Aproximativ 1000 de colindători la Prefectură

Reprezentanţi Instituţiei Prefectului au fost colindaţi de aproximativ 1000 de preşcolari, elevi şi studenţi. Aceştia au primite pachete cu dulciuri şi fructe în valoare de 15 lei. Ultimele grupuri de colindători vor fi primite astăzi la orele 13,00. (D.M.)

Alaiul obiceiurilor de iarnă, astăzi în Piaţa Prefecturii

Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu va fi plină în această dimineaţă de sute de colindători din toate părţile judeţului. Autorităţile locale se aşteaptă la aproape 300 de colindători din zona Tismana, Padeş, Polovragi, Baia de Fier, Bărbăteşti, Turburea, Bălceşti şi nu în ultimul rând Târgu Jiu. Grupurile de colindători vor prezenta începând cu ora 11.00 obiceiuri de iarnă din zona din care provin. (C.S)

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: