Ludovic Orban, limbaj ca la uşa cortului

"Pe Traian Băsescu îl votează doar beţivanii, drogaţii şi curvele", acestea au fost cuvintele lui Orban la întâlnirea electorală de sâmbătă de la Târgu Cărbuneşti, care au lăsat cu gura căscată chiar şi simpatizanţii PNL.

Ludovic Orban a venit în Gorj pentru a susţine candidatul liberal pentru preşedinţia României, Crin Antonescu. Localităţile în care acesta a mers sunt Târgu Jiu, Târgu Cărbuneşti, Turceni, Rovinari şi Motru. Cei care l-au aşteptat au fost însă foarte puţini, de ordinul zecilor de persoane. Orban a gafat şi la Turceni unde a început să cânte "Puşca şi cureaua lată". Cei prezenţi au declarat că unui om politic îi stă bine să fie serios, dar se pare că unii politicieni sunt în stare de orice pentru a atrage electoratul. Pe 17 noiembrie este aşteptat la Târgu Jiu Crin Antonescu, unul dintre candidaţii pentru preşedinţia României. Acesta a criticat ieri afirmaţia lui Orban, despre care spune că a fost neinspirată. Mai mult, Antonescu a spus că "ţiganii, prostituatele, drogaţii sunt oameni pe care-i respect, al căror drept de vot îl respect şi care, în cazul prostituatelor şi drogaţilor, sunt nişte victime, nişte oameni în suferinţă care trebuie ajutaţi”.

Ionel Manţog, şeful de campanie al PDL în Gorj, a spus că electoratul lui Băsescu va fi, mai ales în turul al doilea, format din mai mult de jumătate din alegătorii români, astfel că afirmaţia lui Orban este inadmisibilă. Mai mult, Manţog spune că, dacă electoratul lui Traian Băsescu ar fi format numai din beţivi, drogaţi şi curve, atunci cu siguranţă Orban l-ar vota pe actualul şef al statului, din moment ce face parte din cel puţin două din categoriile menţionate.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: