Luis Popa preferă să îl creadă pe Cârciumaru

Luis Popa crede și nu prea faptul că nu a fost inclus în sondajul de opinie făcut în aceste zile de PSD, pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu. Popa este singurul dintre cei care și-au exprimat intenția de a candida care nu a fost inclus în sondaj, susțin surse politice. Luis Popa a spus într-un interviu la Radio Infinit că preferă să îl creadă pe președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, care a spus că în sondaj sunt toți cei care și-au exprimat dorința de a candida.

Rep.: Cum vă explicați faptul că nu ați fost inclus în sondajul de opinie?

Luis Popa: Dacă este adevărat că nu sunt inclus în acest sondaj, nu știu de ce nu am fost inclus. Acest lucru o să îl văd la sfârșitul sondajului, în momentul în care vor apărea acele rezultate oficiale. Dacă voi vedea că nu sunt inclus și această știre apărută pe surse se adeverește, voi avea o discuție cu conducerea partidului, să întreb în mod direct de ce nu am fost inclus în acest sondaj și ce motive au fost.

Rep.: Nu ați discutat până acum cu conducerea partidului?

L.P.: Nu am vorbit cu conducerea partidului până în prezent, discutăm de o știre apărută pe surse, aștept să văd rezultatele finale ale sondajului.

Rep.: Singurul care lipsește din sondaj sunteți dvs., dintre cei care și-au anunțat intenția de a candida.

L.P.: Teoretic și practic aveți dreptate. Pe de altă parte, știu că domnul președinte Florin Cârciumaru a spus că toți cei care ne-am exprimat dorința în spațiul public să fim în sondaj vom fi incluși. Eu merg pe această declarație și aștept rezultatul final al sondajului.

Rep.: De ce nu ați întrebat unul din liderii partidului dacă este reală acea listă?

L.P.: Sincer, nu am vrut să deschid acest subiect în timpul sondajului. Momentan să lăsăm această știre pe surse, deși probabil este 100% adevărată, în condițiile în care a apărut în spațiul public. În momentul în care voi vedea rezultatele finale ale sondajului și voi vedea că nu am fost inclus în acest sondaj, voi avea o discuție finală cu conducerea partidului.

Rep.: O să candidați din altă parte sau ca independent?

L.P.: Fiecare om își stabilește viitorul în funcție de propriile decizii. Asta se va vedea pe viitor. Momentan nu mă gândesc la acest lucru, fac parte din echipa Partidului Social Democrat. Astfel de discuții vom avea după ce vom vedea rezultatele sondajului. Până atunci, mă abțin de la declarații. Orice este posibil. Sondaje se vor mai face până în 2020, acest sondaj nu este 100% relevant, ținând cont că vom avea două scutinuri electorale anul viitor, care pot influența electoratul.

A consemnat Mirela MOTREANU

Vizualizări: 606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: