Luis Popa vrea prefect. Ce spune Ciprian Florescu!

Luis Popa, şeful de la Polaris, este interesat de postul de prefect. Acesta spune că nu a purtat discuţii cu liderii PSD Gorj, însă este convins că ar putea face faţă funcţiei respective. Ciprian Florescu susţine, însă, că el este nominalizarea social-democraţilor pentru a-i lua locul lui Gheorghe Paraschivu. Potrivit lui Florescu, PSD ar obţine, la Gorj, atât postul de prefect, cât şi postul de subprefect la care speră ALDE.

Luis Popa se gândeşte la funcţia de prefect, după ce în ultima perioadă a declarat că vrea să plece din mediul privat. „Nu am avut nicio discuţie cu colegii din PSD legat de această temă, dar am văzut din presa locală că mi-a fost vehiculat numele pentru funcţia de prefect. Din câte ştiu eu, au fost discuţii ca această funcţie să fie ocupată de Ciprian Florescu, vedem ce se va întâmpla în perioada următoare”, a declarat Luis Popa.

Şeful de la Polaris consideră că ar putea face faţă atribuţiilor de prefect, dată fiind experienţa sa în funcţii de conducere. „Ar fi absurd să spun că dacă, vreodată, colegii din partid m-ar susţine pentru o asemenea funcţie aş refuza-o. Vorbim de o funcţie ca reprezentant al Guvernului în teritoriu şi nu aş spune „nu”. Aş fi ipocrit să spun că, dacă mi s-ar propune această funcţie aş refuza-o. Din această funcţie poţi să te implici foarte mult în administraţia publică locală. Consider că pot să facă faţă oricărei funcţii, nu fug de răspundere, îmi plac provocările”, a precizat Luis Popa.

La rândul său, Ciprian Florescu spune că el e rămas nominalizarea PSD pentru funcţia de prefect şi se aşteaptă să fie numit în perioada imediat următoare. Florescu a mai precizat că PSD va primi, la Gorj, şi postul de subprefect. „Din ce ştiu eu, ALDE s-a orientat deja spre anumite judeţe. Se pare că judeţul Gorj a rămas în integralitate sub influenţa Partidului Social Democrat, dar se poate modifica acest aspect. Din informaţiile, pe care le deţin eu, vor începe modificări şi la nivelul conducerii instituţiilor prefecţilor într-un termen foarte scurt. Din ce ştiu eu, rămân nominalizarea PSD pentru funcţia de prefect, ne gândim la o nominalizare şi pentru funcţia de subprefect”, a declarat Ciprian Florescu.

ALEGERI

Social-democraţii gorjeni îşi fac planuri şi vizavi de alegerile parţiale. Florescu spune că au tot interesul ca alegerile să aibă loc cât mai repede, contrazicându-l astfel pe liberalul Dan Vâlceanu care-i acuză că trag de timp. „Speranţa noastră este că alegerile vor fi organizate cât mai repede cu putinţă. Motivele sunt nenumărate mergând de la legitimarea celui care urmează să conducă municipiul până la necesitatea unei stabilităţi”, a precizat Florescu. 

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: