Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Luminile în Târgu Jiu, aprinse doar în centru

Mai mulţi locuitori din Târgu Jiu s-au arătat ieri indignaţi de faptul că iluminatul festiv a fost aprins doar în centrul municipiului, nu şi în cartiere, deşi au fost montate ghirlandele de lumini. „Nu este normal, noi nu suntem tot locuitori ai oraşului? Sau Cârciumaru a aprins luminile pentru Ponta, care nu calcă şi prin cartierele mărginaşe”, a spus Gheorghe Dragu din Debarcader. „Oricum nu le-au mai schimbat de 10 ani. Păi în Bucureşti le schimbă în fiecare iarnă, e o plăcere”, a spus un alt localnic.

Primăria Târgu Jiu a aprins ornamentele de sărbători pe 1 decembrie în zona centrală, urmând ca în etape să fie aprinse şi în alte zone. Economia la factura de energie este unul din motivele pentru care se întârzie, dar şi faptul că nu sunt amplasate toate ornamentele. (M.M.)

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: