Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Luna curăţeniei începe pe 1 Martie la Târgu Jiu

Prima zi a lunii martie aduce cu ea nu doar mărţişoare, ci şi startul campaniei de igienizare a municipiului Târgu Jiu. Acţiunea cunoscută în ultimii ani drept „Luna curățeniei” începe pe 1 Martie, zi în care autoritățile locale dau tonul pentru întreținerea spațiilor verzi și desființarea depozitelor de gunoi care apar în diverse zone. Acțiunea se desfășoară în principal cu angajații Direcției de Servicii Comunale și cu beneficiarii legii 416, dar și cu sprijinul asociațiilor de proprietari. Nu sunt vizați însă numai cei care stau la bloc. Târgujienii care locuiesc la case trebuie să aibă gardurile vopsite, fațadele caselor renovate și curţile curate.

Primul cartier vizat de aceste acțiuni de igienizare este Debarcader, zonă în care angajații DSC și beneficiarii ajutorului social își vor face apariția încă de duminică. Pe lângă repararea și punerea la punct a mobilierului urban, ridicarea gunoiului aruncat în diverse zone, curățirea spațiilor verzi, vor fi refăcute și marcajele rutiere. Aceasta este ultima etapă a lucrărilor ce urmează a fi efectuate în cadrul programului. Autoritățile mizează foarte mult pe colaborarea cu locatarii din zonele în care se vor iniția astfel de acțiuni și pe spiritul gospodăresc al celor care locuiesc la case.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: