Lupulescu: Am candidat pentru că aşa a vrut partidul, am greşit!

Declaraţii interesante făcute de Octavian Lupulescu, candidatul pe care l-a aruncat în luptă PNL la primăria Târgu Jiu. Lupulescu susţine că decizia de a candida a fost marea greșeală a vieții lui, însă spune că partidul a fost cel care a vrut așa. Reamintim că Octavian Lupulescu nu a ieșit nici măcar pe locul al doilea la Târgu Jiu. Lupulescu a vorbit despre rezultat într-un interviu la Gorj TV.
Rep.: Cum priviți acum, după alegeri, decizia de a fi candidat?
Octavian Lupulescu: Îmi asum riscul să spun că cea mai mare greșeală pe care am făcut-o a fost atunci când am acceptat să candidez, și unica. Probabil va fi o știre, probabil oamenii vor discuta foarte mult pe acest subiect, dar o să vă spun și de ce am făcut-o. Atunci când ai o anumită poziție într-o formațiune politică și există un moment de răscruce, iar oamenii stau de vorbă cu tine și îți spun că trebuie să faci un lucru, întotdeauna trebuie să faci ce este cel mai bine pentru formațiunea politică, altfel ești un om egoist și te gândești numai la tine.
Rep.: V-ați simțit obligat să candidați?
O.L.: Eu am făcut ce a zis partidul, iar la vremea la care eu am fost desemnat să candidez la Târgu Jiu, partidul prin reprezentanții lui au spus 60 de voturi pentru și trei împotrivă. Toate discuțiile de după nu-și au rostul. Dar, am mers înainte, eram într-o campanie electorală, știam în ce m-am băgat, de aceea la sfârșitul acestei campanii mi-am asumat eu, ca să nu-i oblig pe alții, să procedeze într-un anumit fel, am hotărât eu să-mi dau demisia din funcția de președinte și de secretar general, asumându-mi toate celelalte urmări, repercusiuni.
Rep.: Cât de mult v-a ajutat sau v-a încurcat PNL Gorj?
O.L.: Trebuie să vă spun ceva, dacă nu era PNL eu nu eram Lupulescu de astăzi. Eu am avut la îndemână câteva momente în care a trebuit să iau niște decizii, le-am luat la vremea respectivă, cred eu, în interesul Partidului Național Liberal. Faptul că rezultatul nu a fost cel pe care îl așteptau colegii mei și pe care l-aș fi vrut și eu și prin care mulțumeam o serie întreagă de oameni, faptul că nu am avut acest rezultat m-a determinat să mă retrag din poziția pe care o aveam în partid. Eu am greșit, eu mă retrag.

Vizualizări: 1,358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: