Lupulescu: Personal, doresc schimbarea lui Dian Popescu

Copreşedintele PNL Târgu Jiu, Octavian Lupulescu, a pus punctul pe I în discuţia privind scandalul din interiorul partidului pentru înlocuirea lui Dian Popescu. El a declarat, răspicat, pentru Radio Infinit, că Dian Popescu ar trebui schimbat pentru că nu s-a implicat în campanie şi i-a sfidat pe cei care au muncit. În acelaşi timp, le atrage atenţia colegilor care se întâlnesc să pună la cale diverse strategii că ar trebui să termine acest circ pentru că până la urmă conducerea centrală va lua măsuri.

Reporter: Am înţeles că se ia în serios nominalizarea unei alte persoane pentru conducerea partidului. S-a discutat despre schimbare lui Dian Popescu în şedinţa de luni?

Octavian Lupulescu: Da, s-a discutat despre schimbarea lui Dian Popescu.

Rep.: S-au făcut propuneri?

O.L.: Nu s-au făcut propuneri, pentru că nu s-a ajuns la acel moment.

Rep.: Dvs. personal doriţi schimbarea lui Dian Popescu?

O.L: Da. Eu personal doresc schimbarea lui Dian Popescu. Şi doresc schimbarea lui Dian Popescu pentru că nu s-a implicat în campania electorală, de la început şi până la sfârşit a avut o atitudine sfidătoare la adresa celor care munceau în interiorul partidului, de la început, din prima zi şi până în ultima zi, a avut o atitudine neconformă cu privire la candidatul pe care noi trebuia să-l susţinem. Pentru că nu ştie să vorbească frumos, pentru că nu ştie să-şi respecte prietenii, nu ştie să-şi respecte oamenii din partid, pentru treaba asta trebuie schimbat Dian Popescu.

Rep.: Şi cine ar trebui să-i ia locul?

O.L: Un om serios. Pe care trebuie să-l găsească oamenii din interiorul partidului.

Rep.: Aveţi vreo 2-3 nume în gând…. Ni le spuneţi şi nouă?

O.L: Le am în gând. Nu, pentru că le am în gând.  

Rep.: Sunteţi interesat de conducerea partidului?

O.L: Nu mă interesează în acest moment conducerea, sub această formă. Pentru că eu nu sunt un corb care vin la cadavre.

Rep.: Sunt interesaţi domnii Aninoiu, Banţa…

O.L: Orice om care face parte dintr-o formaţiune politică la un anumit moment poate să ridice pretenţii să ocupe o funcţie. Oamenii au nevoie înţelegeţi o dată pentru totdeauna că oamenii sunt tare necăjiţi, oamenii au nevoie de lideri serioşi, curaţi, care să nu stea tot timpul prin nu ştiu ce locuri de întâlnire să-şi facă proiecte pe care nu le pot duce la îndeplinire. Oamenii au nevoie de lideri care să-i ducă în aşa fel încât să trăiască mai bine. Dacă ne ascundem după cireş şi tot minţim, acela cu acela, acela cu acela, nu facem nimic, trebuie să fim serioşi. Pentru că vreau să vă spun o chestiune, mai devreme sau mai târziu inclusiv conducerea de la centru va lua măsuri cu noi pentru că nu suntem serioşi. Să terminăm cu circul acesta.

Rep.: S-ar termina scandalul în PNL dacă ar fi schimbat Dian Popescu?

O.L: În condiţiile în care ar fi înlocuit de un om serios da.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: