Lupuţ nu a decis când să convoace jucătorii la pregătire

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuţ, nu a decis exact când o să convoace lotul pentru reluarea antrenamentelor, dar crede că pe 5 sau 6 iulie. Până atunci antrenorul orădean este curios să afle ce decizii se vor mai lua în această lună cu privire la protocolul medical obligatoriu pentru echipele din Liga 2.

Antrenorul celor de la ACS Viitorul și-a conturat și programul pentru reluarea antrenamentelor, dar nu știe exact când îi va chema pe jucători la teren. Are în plan să înceapă pregătirea la începutul lunii iulie, dar data poate să sufere modificări, în funcție de deciziile care vor fi luate de Federația Română de Fotbal în această lună, dar și de modificările care pot fi aduse protocolului medical, de Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.

Până atunci, jucătorii respectă programul trasat înaintea suspendării sezonului de Liga 2, a mai spus antrenorul. ”Am vrea să reluăm pegătirea la începutul lunii iulie, pe 5 sau pe 6, dar așteptăm să vedem ce decizii se vor mai lua în această lună referitor la protocolul medical. Sunt foarte puține echipe care au baze normale, cu cazare sau cu restaurant propriu. O normalitate, cum trebuie să fie. Nu știm cum o să procedăm, așteptăm ceva de la Federația Română de Fotbal, să vedem cum facem. Pentru că nu știm dacă reluăm antrenamentele ce se întâmplă, intrăm și noi în cantonament, echipele care nu mai joacă sezonul acesta, nu intrăm în cantonament?  Trebuie să ne organizăm și noi şi să vedem cum și când chemăm jucătorii. Ei continuă să se pregătească acasă, în condițiile pe care le-am trasat înainte de suspendare”, a explicat Cristian Lupuț. Echipa sa este în vacanţă forţată din luna martie, de când au fost suspendate antrenamentele şi competiţiile.

În cele două partide desfășurate în 2020, ACS Viitorul Târgu Jiu a adunat șase puncte. S-a impus cu 2-0 pe terenul echipei CS Mioveni și cu 4-0, acasă, împotriva celor de la Pandurii.

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: